VELİ VE ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETLERİ (RİBA)

VELİ VE ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETLERİ (RİBA)

VELİ VE ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETLERİ (RİBA)

RİBA, rehberlik hizmetleri ihtiyaç belirleme anketidir. Okul rehberlik hizmetlerinin planlanmasına yönelik öğrencilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi, bu sürece öğrenciler ile birlikte veli ve öğretmenlerin de aktif katılımının sağlanarak gelişimsel anlayışa uygun dinamik bir plan oluşturulması amaçlanmaktadır.

 

 

30.05.2023 206

30-05-2023

 

 

 

Sevgili Öğrencimiz,

 

Bu anketin amacı okulumuzda hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Her soruda iki ifade verilmektedir. Sorulara yanıt verirken iki rehberlik hizmetinden hangisine daha çok ihtiyaç duyduğunuzu düşününüz. Soruda verilen iki rehberlik hizmetini karşılaştırınız ve her soruda daha çok ihtiyaç duyduğunuz rehberlik hizmetini 1, diğer rehberlik hizmetini 0 olarak işaretleyiniz.

 Bir soruda verilen her iki rehberlik hizmetine ihtiyaç duyabilirsiniz ya da bu hizmetlerin ikisine de ihtiyacınız olmayabilir. Bu durumda bile her soruda bir rehberlik hizmetini 1, diğerini 0 olarak işaretleyiniz. Ayrıca her soruyu yanıtlayınız. Bu anketten doğru sonuçlar çıkarmak, sizlerin vereceği içten yanıtlarla mümkündür. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Öğrenci anketi için tıklayınız:  https://forms.gle/77XfA7zWgKb4h2Tf9

 

 

30-05-2023


    Sayın Velimiz;

 

Bu anketin amacı okulda öğrencilerimizin hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunu belirlemektir. Her soruda iki rehberlik hizmeti verilmektedir. Sorulara yanıt verirken çocuğunuzun hangi konuda öncelikli olarak rehberlik hizmeti alması gerektiğini düşününüz. Soruda verilen iki rehberlik hizmetini karşılaştırınız ve bu hizmetlerden en çok ihtiyaç duyduğunu 1, diğerini 0 olarak işaretleyerek belirtiniz.

Bir soruda her iki rehberlik hizmetini de işaretlerseniz anketiniz geçersiz olacaktır.   Bir soruda verilen her iki rehberlik hizmetine çocuğunuzun ihtiyacı olduğunu ya da her ikisine de ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durumda bile her soruda bir rehberlik hizmetini 1, diğerini 0 olarak işaretleyiniz. Ayrıca her soruyu yanıtlayınız. Bu anketten doğru sonuçlar çıkarmak, sizlerin vereceği içten yanıtlarla mümkündür. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

 

 

  Veli anketi için tıklayınız:   https://forms.gle/3EAteTAToDnuA2HN8  

 

                                                                                                                                                                                                                                           Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi