Develi Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Öğrencilerine dünyanın her yerinde çalışabilecek, çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte, girişimcilik ruhunu benimsemiş, yenilikçi Eğitim ve Öğretim veren seçkin bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak.

Misyon: Bölgemizin esnaf ve sanatkarlarının üretim becerisini arttırmak ve ihtiyaç duydukları ara eleman yetiştirmek en önemli misyonumuzdur.

Başarılar: Merkezimiz, kuruluş yılından itibaren 3308 Sayılı Kanun çerçevesinde binlerce Kalfalık ve Ustalık belgesini hak sahiplerine Eğitim Yoluyla kazandırmış, Kayseri İli ve Develi ilçelesin de topluma hizmet veren işyeri sahibi usta ve kalifiye insan gücü kazandırmıştır.

Saatler: Derse başlama saati 08:10 Derslerin bitiş saati 17:10
Isınma: Katı yakıt kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://develimesem.meb.k12.tr

Adres - AŞIK SEYRANİ MAHALLESİ MUAMMER KOCATÜRK CADDESİ KIZIK YOLU ÜZERİ NO22 DEVELİ/KAYSERİ

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl

Yerleşim Yeri - AŞIK SEYRANİ MAHALLESİ MUAMMER KOCATÜRK CADDESİ KIZIK YOLU ÜZERİ NO 140 DEVELİ KAYSERİ

Ulaşım Develi merkezden minübüsler ile her 10 dakikada bir ulaşım sağlanmaktadır. Kayseri merkezden her 15 dakikada bir Develi minibüsleri ile ulaşım gerçekleştirilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezimiz Kayseri merkeze 50km uzaklıktadır. Develi merkeze 2 km mesafededir.