eTwinning V.E.F.A Projesi - Öğretmenlere Vefa

.

09.04.2022 1466

Ülkemizin emektar öğretmenlerinin kıymetinin ve değerlerinin anlaşılması üzerine yapılan vefa etkinlik projemizde  bütün öğrencileri karışık olarak 5 takıma ayırdık. Proje kurucusu Aydan KARER ve okulumuz Müdür Yardımcısı Saadet ALBAY Takım - 1 grubu öğrencileri ile birlikte, öğretmenlerle ilgili bir sanal oyun hazırlamalarını istedik ve sen öğretmen olsaydın öğrencinden nasıl bir hediye almak isterdin? sorusuna cevap olarak bir poster hazırlamalarını istedik. Daha sonra hazırlanan posterlerin olduğu bir afiş hazırladık ve web 2.0 aracı canva ile yazdıkları sorularını öğretmenler için bir oyuna dönüştürdük.

Aynı zamanda okulumuz proje öğrencileri öğretmenlerine pasta alarak onları mutlu etmek istediler ve bunu puzzle dönüştürdüler. Değerli, eğlenceli zaman geçirildi, öğretmenlerin hayatımızda ne kadar kıymetli olduklarını anlamış oldular sadece ögretmen değil anne, baba, birer öğretici  olarak hayatımızda büyük yer ve öneme sahip olduklarının, kıymetlerinin farkındalığı oluşturulduğunu ümit ediyoruz.

Puzzle Oyunu

10-04-202210-04-2022